INIKAH INDIVIDU YANG BAKAL MENJADI VOKALIS TERBARU KUMPULAN KRISTAL?

INIKAH INDIVIDU YANG BAKAL MENJADI VOKALIS TERBARU KUMPULAN KRISTAL? - Haritu aku ada lah tengok dekat satu page famous ni, seorang mamat ni tengah menyanyi, diiringi oleh Rody dan Acap Kristal. Tapi yang menjadi persoalan, adakah mamat ini yang akan menjadi vokalis terbaru kumpulan Kristal? Jeejejengggg.. Haaaa korang jangan nak buat konklusi dan spekulasi dulu!

Okaylah, untuk pengetahuan korang, mamat yang aku cakap ini adalah Mayuji, adik kepada Hazama. Muka dia memang sebijik macam Hazama uolsss.

INIKAH INDIVIDU YANG BAKAL MENJADI VOKALIS TERBARU KUMPULAN KRISTAL?

Oleh sebab Mayuji ni kerap bekerjasama dengan Rody dan Acap Kristal, ianya telah menguatkan lagi khabar angin yang Mayuji akan menjadi vokalis utama kumpulan Kristal. Sejauh mana kebenaran tu, kita sama-sama nantikan okay?

INIKAH INDIVIDU YANG BAKAL MENJADI VOKALIS TERBARU KUMPULAN KRISTAL?
INIKAH INDIVIDU YANG BAKAL MENJADI VOKALIS TERBARU KUMPULAN KRISTAL?

Sekadar info, aku nak perkenalkan siapa Mayuji ni. Nama sebenarnya adalah Mayuji bin Ahmad Azmi. Dia seorang penyanyi sambilan dan pernah bekerjasama dengan beberapa busker terkenal sebelum menubuhkan band sendiri di bawah nama Mayuji Sensei. Korang boleh follow Instagram di mayuji.sensei untuk mengetahui lebih lanjut tentang aktiviti diorang.

Selain itu, Mayuji juga sedang menyertai tour di sekitar Pantai Timur dan Selatan untuk program memperkenalkan laman web terbaru sebenarnya.my , bersama-sama penyanyi lagenda tanah air iaitu Dato Hattan, Erman (Rockanova), Rody dan Acap Kristal.

Pernah viral bersama abangnya Hazama sewaktu Hazama menjadi gelandangan dan menyanyi di Bukit Bintang.

The writer,
Tunsha Ayunie

5 comments:

  1. Suara sedap macam hazama juga ke?.wah, nafas baru lah untuk kristal

    ReplyDelete
  2. Sayangnyaa, suka Lan Kristal dulu...Tapi takpelah kita tgk macam mana pula yg baru ni nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap yang ada, mesti akan pergi. Mungkin pembaharuan buat kristal. Tapi hanya desas desus aje :)

      Delete
  3. Setanding kah atau lebih baik.. Hihi.. Suka suara Lan dulu..

    ReplyDelete