SEGMEN : CARI BLOGLIST SEBULAN BY AIRAH SYAHIRAH

SEGMEN : CARI BLOGLIST SEBULAN BY AIRAH SYAHIRAH - Dah lama rasanya tak join bloglist. Blog aku yang kedua ini pun masih fresh, rasa macam nak join kembali. Lagipun syarat agak mudah. aku pun pertama kali kenal blogger Airah Syahirah ni. Selain tu, tujuan join adalah untuk support blogger lain jugak.

SEGMEN : CARI BLOGLIST SEBULAN BY AIRAH SYAHIRAH
Nak join klik saja pada banner.

Dapat masuk bloglist ke tidak, itu kira rezeki lah kan? Empunya blog dah bagitahu, beliau fokus pada blogger yang rajin update. Aku spesis yang ada idea baru menulis... errr.. layak ke? Kita sama-sama lah tengok ye?

1 comment: