KARI CAMPUR PUN BOLEH

KARI CAMPUR PUN BOLEH - Korang lunch apa tadi? Aku lunch nasi je. Seronok betul bila selera dah lain macam sekarang ni. Asyik rasa nak makan je tau. Harini Mama Nora, merangkap MIL aku, masak kari campur. Haha! Nama tuan suami yang bagi sebab memang hero-hero dalam kari tu bercampur.

KARI CAMPUR PUN BOLEH

Makan seperti di syurga ! Mama Nora happy je bagitahu aku yang dia masak cili hijau goreng belacan kesukaan aku. Belacan je hidup aku ni. Seriously aku obses gila dengan cili hijau ni tak tahu apsal. Sedap gila kot !

RELATED :
PUAS DAPAT MAKAN CILI HIJAU GORENG BELACAN

Kenapa tuan suami panggil campur? Sebab ada telur, ada ayam dan juga ada daging. Aku ni jenis tak kisah lah masak apa, janji ada sayur macam cili goreng belacan ni, aku memang makan banyak. Entahlah, sayur belacan ni makan hari-hari pun takpe. Aku memang suka lah sangat-sangat. Oklah, entri santai petang, biasalah aku update apa aku makan je. Mohon tak bosan tau.

The writer,
Tunsha Ayunie

2 comments:

  1. Teringinnya nak rasa cili goreng belacan tu, akakkkkk share la resepi..Mai serius tak tau ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dah ada share dekat entri sebelum2 ni mai. Masak dia sama je macam masak kangkung goreng belacan tu..

      Delete