NAME CARD MACAM COVER NOVEL?

NAME CARD MACAM COVER NOVEL? - Saja nak buat entri santai sebab macam dah lama je tak update entri. Harini blogger Myatika tolong hantar aku punya name card yang dah lama aku tempah dekat dia. Aku minta tolong dia yang design sebab aku bab design ni macam lembab sikit. So dah berapa lama design, akhirnya dapat print dan aku dah ada name card sendiri ! Aku excited tau.

NAME CARD MACAM COVER NOVEL?

Ada yang kata name card aku macam cover novel. Aku mula-mula tak perasan, tapi lama-lama tengok memang nampak macam cover novel. Cantik tak? Aku memang obses dengan rose, warna merah dan hitam. Tak tahulah, lately memang obses dengan tiga perkara ni.

The writer,
Tunsha Ayunie

2 comments: