BELI JAM ORIGINAL JENAMA ARTH DAN ARMY TECH SERTA MENJADI DROPSHIP

BELI JAM ORIGINAL JENAMA ARTH DAN ARMY TECH SERTA MENJADI DROPSHIP - Masa itu emas. Zaman berzaman, masa itu amatlah penting. Dan untuk melihat masa, kita perlukan jam. Meh aku nak share serba sikit tentang jam original jenama ARTH dan Army Tech.

Bukan sekadar jam biasa, tetapi ia merupakan jam tahan lama. Sebagai bukti, pengguna ada yang buat testimoni mengeraskan jam jenama ini di dalam peti sejuk beku. Hasilnya? Jam masih elok berfungsi. Teruja tak?

BELI JAM ORIGINAL JENAMA ARTH DAN ARMY TECH SERTA MENJADI DROPSHIP

TENTANG ARTH & ARMY TECH
Untuk pengetahuan, jam jenama ARTH dan Army Tech ini adalah jenama keluaran anak tempatan  yang telah dihasilkan oleh syarikat MYSL. Dijual secara offline sejak tahun 2003, kini jam ARTH dan Army Tech dijual secara meluas di Malaysia sejak Disember 2016.

Jackubie Outlet adalah merupakan syarikat anak melayu yang telah dilantik untuk memasarkan produk ARTH & ARMY-TECH secara lebih meluas di pasaran Malaysia melalui platform online marketing.

Proses pembuatan dan pemasangan ARTH dan Army Tech adalah di Hong-Kong dimana Enjin Digital, digital board, casing dan tali (material High grade PU dan Rubber strap) dihasilkan. Manakala Enjin Analog (Japan Movement) dan Bateri dihasilkan di Jepun.

BELI JAM ORIGINAL JENAMA ARTH DAN ARMY TECH SERTA MENJADI DROPSHIP

BELI JAM ORIGINAL JENAMA ARTH DAN ARMY TECH SERTA MENJADI DROPSHIP

Kelebihan produk jenama ARTH dan Army Tech :
➧ Jam tangan keluaran anak Malaysia
➧ Original, bukan jam gred
➧ Harga murah dengan kualiti yang baik
➧ Sesuai untuk semua peringkat umur
➧ Sesuai dipakai oleh lelaki & wanita
➧ Material yang digunakan tahan lasak dan selesa dipakai untuk semua aktiviti harian

Water resistant (30 Meter)
Jaminan selama 6 bulan
Barang rosak/keciciran, syarikat gantikan jam tangan baru  atau kos untuk baik pulih akan ditanggung oleh pihak syarikat (tertakluk kepada terma dan syarat)

Pelbagai koleksi jam tangan jenama ARTH dan Army Tech. Untuk melihat koleksi jam tangan ARTH dan Army Tech, korang boleh layari www.jackubieoutlet.com

Kepada yang berminat dalam bidang perniagaan, Program Dropship juga disediakan untuk kita bersama-sama mencari pendapatan sampingan. Perniagaan ini amat beruntung kerana masih belum ramai lagi ejen Bumiputera dan Kadar persaingan yg teramat minima dipasaran Malaysia.

Kepada yang berminat menjadi dropship, sila WHATSAPP

Post a Comment

2 Comments