SENARAI PESERTA GEGAR VAGANZA MUSIM KE 5

SENARAI PESERTA GEGAR VAGANZA MUSIM KE-5 - Ramai yang protes untuk menonton tapi so called netizen biasanya cakap je tapi tengok juga nanti. Kenapa nak protes? Sebab kes DSV menipu hadiah. Tapi don't worry uolsss, kali ini buat pertama kali, Dato Aliff Syukri Terlajak Laris yang akan jadi penaja. Suka tak? Huhu . Hos pula macam biasa, Nabil Ahmad dan Jihan Muse.

SENARAI PESERTA GEGAR VAGANZA MUSIM KE-5

Aku tengok peserta kali ni lagi best dari tahun lepas. Sebab boyfie aku ada, iaitu Zamani. Mungkin ada diantara peserta yang korang rasa macam tak layak berada dalam senarai peserta tapi nak buat macam mana kan, sebab diluar kuasa kita nak tengok siapa yang masuk ke tak masuk. Oklah, jom tengok senarai peserta Gegar Vaganza 5.


Shafie Rio
Lagu dikenali : Layu Dihujung Mekar


Zamani Slam
Lagu Dikenali : Gerimis Mengundang, Mentari Muncul Lagi dll


Noreen Aziz
Lagu dikenali : Fantasi Oh Realiti, Andai

Safura Yaacob
Lagu dikenali : Sedalam Mana Cintamu


Amelina
Lagu dikenali : Asyik, Rindu, dll


Maya
Lagu dikenali : Matahari


Hetty Sarlene
Lagu dikenali : Sangsi Asmara


Farawahida
Lagu dikenali : Tanpamu


Dia Fadila
Lagu dikenali : Andai


Elite
Lagu dikenali : Trauma, Tamparan Wanita


Billy Zulkarnain
Lagu dikenali : Hati Terluka


Forteen
Lagu dikenali : Berdua Bersatu

Yang last tu amacam? Aku ada lah baca komen, ramai juga pertikaikan penyertaan kumpulan Forteen. Umum tahu bahawa rancangan Gegar Vaganza ini menampilkan artis-artis 'legend' atau yang lama. Forteen ini masih baru dalam industri.

Apapun, aku malas nak taip banyak-banyak. Siapa yang excited, rancangan Gegar Vaganza musim ke-5 ini akan disiarkan pada 30 September 2018, jam 9:00malam.

The writer,
Tunsha Ayunie

No comments:

Post a Comment