PEWANGI SCENTRIC BY HANNA YANG EKSKLUSIF

PEWANGI SCENTRIC BY HANNA YANG EKSKLUSIF - Banyak pewangi yang dijual di pasaran. Tapi korang pernah dengar atau tahu tentang pewangi Scentric by Hanna? Pewangi dari Scentric by Hanna ini sangat eksklusif uolsss.

PEWANGI SCENTRIC BY HANNA YANG EKSKLUSIF

PEWANGI SCENTRIC BY HANNA

Pewangi Scentric by Hanna ini mempunyai pati asli dari Perancis. Ianya bukan jenis pewangi Eau de Toilette tau, tapi pewangi Scentric by Hanna ini jenis Eau de Parfum (EDP) yang memang tahan lama !

SCENTRIC BY HANNA MESRA WUDUK?

Ramai yang masih was-was bila bercerita mengenai minyak wangi beralkohol. Wahai sayang-sayangku, minyak wangi menggunakan alkohol jenis alkohol industri. Untuk lebih lanjut, boleh layari soal-jawab di Facebook di sini ---> https://www.facebook.com/notes/tazkirah/sah-solat-pakai-wangian-beralkohol/10150135824117847/


PEWANGI SCENTRIC BY HANNA YANG EKSKLUSIF

BODY PERFUME SCENTRIC BY HANNA
HANYA RM35/botol

BODY PERFUME SCENTRIC BY HANNA (35ml)

Didatangkan dengan botol yang comel dan isi kandungan sebanyak RM35, body perfume Scentric by Hanna sesuai dibawa kemana-mana. Bukan itu saja, harganya juga berbaloi dengan bau-bauan yang korang akan dapat.

Body perfume Scentric by Hanna ini menyediakan 22 wangian iaitu 10 jenis wangian untuk lelaki dan 12 jenis wangian untuk wanita. Semuanya wangi-wangi malah bertahan hingga 8 jam !

KOLEKSI WANGIAN LELAKI

▶ Mont Blanc Legend
▶ Boss Energised
▶ 212 Vip
▶ Gucci Guilty Pour Homme
▶ Armani Code
▶ Dunhill Blue
▶ Paco Rabbane Black XS
▶ Blvgari Aqua Pour Homme
▶ Polo Black
▶ Aqua Di Gio

KOLEKSI WANGIAN WANITA

▶ Lancome la Nuit Tresor
▶ Nina Ricci
▶ Siren by Paris Hilton
▶ Incanto Shine by Salvatore Ferragamo
▶ Wonderstuck by Taylor Swift
▶ Chanel Coco
▶ Midnight Fantasy
▶ Gucci Flora
▶ Bombshell
▶ Moon Sparkle by Escada
▶ Purr by Katty Perrie
▶ Pure Seduction




PEN PERFUME SCENTRIC BY HANNA
HANYA RM15/sebatang

PEN PERFUME SCENTRIC BY HANNA (10ml)

Juga dari wangian EDP, kini ianya didatangkan dalam bentuk pen dan sesuai kalau korang nak masukkan dalam poket. Lepas tu sembur-sembur je uolsss. Korang nak buat gift dengan pen perfume ni pun okay tau. Sebab ianya sangat comel !

KOLEKSI WANGIAN LELAKI

▶ 212 VIP
▶ Aqua di Gio
▶ Armani Code
▶ Black XS
▶ Dunhill Red
▶ Eternity
▶ Gucci Guilty
▶ Hugo Energised
▶ Mont Blanc Legend
▶ Polo Black

KOLEKSI WANGIAN WANITA

▶ Bombshell
▶ Gucci Flora
▶ Incanto Shine
▶ La Vie Est Belle Lancome
▶ Midnight Fantasy
▶ Pure Seduction
▶ Siren by Paris Hilton
▶ Chanel Coco
▶ Anna Sui 




CAR PERFUME SCENTRIC BY HANNA
HANYA RM10/sebotol

CAR PERFUME SCENTRIC BY HANNA

Jangan korang ingat korang je nak wangi. Kereta pun perlu wangi-wangi. Why not korang beli car perfume dari Scentric by Hanna yang mempunyai 21 jenis wangian yang buat korang rambang mata nak beli tau.

KOLEKSI WANGIAN CAR PERFUME

▶ Vanila
▶ Lemon
▶ Honey Dew
▶ Strawberry
▶ Apple Blossom
▶ Lavender
▶ Cherry Blossom
▶ Passion Fruit
▶ Flora
▶ CK Air
▶ Grape
▶ Tutti Fruity
▶ Sweet Candy
▶ After Tobacco
▶ Aqua
▶ Tropical Punch
▶ Lemon Lime
▶ Power Lavender
▶ English Rose
▶ Blueberry
▶ Orange

Untuk order, boleh WHATSAPP di :

12 comments:

  1. Banyak juga koleksi perfume ni. Siap ada car perfurm lagi. Babe, kau jual jugak kan. So far, yang mana satu paling orang suka order?

    ReplyDelete
  2. Banyak pilihan best2. Comel je pen perfume tu. Hrga pon ok sgt.penah cium haruman honey dew dlm kereta kwn. Mmg suka sbb bau lembut takdelah pening kepala dlm kereta lama2.kalau bau terlalu kuat biasa mmg pening xbole lama2 terperap dlm kereta.haha

    ReplyDelete
  3. Macam-macam jenis perfume ada, dari botol besar, saiz pen yang mudah nak bawa masuk dalam handbag pun ada. Menarik dan yang penting harga pun murah!

    ReplyDelete
  4. ada beza rupanya EDT & EDP, bunyi macam sama jer..heheh..mana satu yang bau best giler? nak kena cari nak letak dlaam kereta satu ni..

    ReplyDelete
  5. Cantiknya botol pewangi ni hehehe bau lembut sesuai untuk wanita kalau untuk lelaki lasak yang suka bau yang kuat ada tak hehehe kita ni ada bau badan yang kuat kena guna minyak wangi yang keras sikit...

    ReplyDelete
  6. yang ini jenis pewangi based on inspired kan ? macam best je I suka pewangi yang tanpa bahan kimia berbahaya, harum and kalau boleh tak ada alkohol, good for lungs. lately i agak sensitif minyak wangi yang banyak alkohol :(

    ReplyDelete
  7. sekarang macam-macam jenama perfum dipasaran..ada inspired perfume yang sama bau macam ori.. tapi lebih murah dan tahan lama jugak. kak liez pun beli inspired je

    ReplyDelete
  8. Suka jika bau nya tidak terlalu menusuk. Pernah pakai car parfum yg jenis botol tu, ada yg ok ada yg tak ok. Nanti nak cuba lah brand ni. Bagus juga sb mesra solat.

    ReplyDelete
  9. Bagusnya pewangi ni mesra wuduk memang mencari pewangi yg macam ni sbb senang kita nak guna waktu solat dsbnya

    ReplyDelete
  10. Ehh banyaknya variasi perfume dia... Ada car, pen, body perfume... Harga pon boleh tahan murah.. Kalau boleh solat bgus juga ni..xdela was was nk guna kan... Size pon mudah dibawa..

    ReplyDelete
  11. Bagusnya ada pewangi mesra wudu macam ni. Tak de la was2 lagi nak pakai utk kaum muslimah macam kita ni kan.

    ReplyDelete
  12. The packaging so cute especially for the car perfume. Thinking to get 2 for my cars and I'm sure my children will love it too.

    ReplyDelete