VIETNAMESE ROLL LAGI.....


Maaf jika blog aku ni banyak konten yang sama. Tapi aku macam suka je nak update. Hehe. Mama sebenarnya berapa minggu dah nak buat Vietnamese Roll ni tapi disebabkan aku dengan Mama masing-masing penat, asyik hold je.


Beli daun pudina, daun ketumbar, daun salad semua busuk sebab lama sangat dalam peti ais. Tapi harini Mama gigih juga nak buat. Maka menjadi juga Vietnamese Roll. Ini salah satu menu favourite Mama.

Mama suka udang, aku pula suka crabstick. Tapi crabstick habis, so aku ganti dengan ayam. Ayam pula lupa letak garam. Sobsssss. Apapun sedap uiii.

The writer,
Tunsha Ayunie

9 comments:

  1. sedapnya auni.. akak pun x terlintas nak buat lagi hii

    ReplyDelete
  2. wahhh tak pernah buat lagi sebab nampak macam renyah tapi terliur jugak tengok orang update :P

    ReplyDelete
  3. Teringin lah nak rasa. .Tapi xde kesempatan lagi nak merasa.. Orang mmg xde jual ke atau kena tempah online ehh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cari. Ada yang jual tapi tengok area mana la..

      Delete
  4. Teringin nak buat jual bendalah ni, tapi tak tau buat T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Practice make perfect. Akak pun tak pandai buat. Saja beli bahan, gulung-gulung. Tapi memang menduga emosi dan kesabaran lah for beginning ^_^

      Delete
  5. Sedapnya.. Dah lama jugak nak buat ni tapi tak dapat cari masa lagi T_T

    ReplyDelete