BEST PULA PAKAI TUALA WANITA KOTEX NATURAL CARE ANTI BACTERIA

BEST PULA PAKAI TUALA WANITA KOTEX NATURAL CARE ANTI BACTERIA - Haritu masa SALE dekat Watson, aku hanya beli pad, sebab masa tu boleh pula period secara tiba-tiba. period aku memang tak menentu, maklumlah aku kan sakit. Cuma aku bersyukur, setiap bulan aku mesti datang period. Cuma kiraan tu je la, kejap lambat kejap cepat.

Haaa sambung. Dah period tu, terus nampak Watson dan cari pad. Aku dari dulu memang selesa pakai Kotex aje. Sekali nampak Kotex Anti Bacteria Maxi Non Wing, terus grab. Dari luar pun dah bau wangi.

BEST PULA PAKAI TUALA WANITA KOTEX NATURAL CARE ANTI BACTERIA

Kotex ni kan ada banyak jenis tuala wanita. Biasanya aku beli yang basic je, label warna biru. Tapi sebab aku nampak label putih ni cantik plus dari luar dah wangi, serta tulis Natural Care, maka aku ambil untuk dicuba. Lagipun memang ini je yang tinggal masa tu. Kau bayangkan, waktu SALE, pad pun habis!

BEST KE GUNA TUALA WANITA KOTEX NATURAL CARE ANTI BACTERIA

Umum tahu, darah haid adalah darah kotor. Bila terlalu lama, bakteria akan membiak dan baunya memang amat tidak menyenangkan. Dengan tuala wanita Kotex Anti-Bacteria ini, bau-bau itu kurang. Bukan kata kurang, memang tak ada bau bila aku pakai.

BEST PULA PAKAI TUALA WANITA KOTEX NATURAL CARE ANTI BACTERIA
KEBAIKAN TUALA WANITA KOTEX NATURAL CARE ANTI BACTERIA

Mempunyai lapisan anti-bakteria yang lembut dan mengandungi ekstrak Eucalyptus yang membantu mencegah pertumbuhan bakteria buruk sehingga 99%

• Membantu menyerap cecair secara cepat

• Dengan lebih daripada 3,000 lubang mikro untuk penyerapan yang lebih cepat

• Saluran dalam untuk perlindungan dari kebocoran

BEST PULA PAKAI TUALA WANITA KOTEX NATURAL CARE ANTI BACTERIA

Untuk pengetahuan korang, Kotex Natural Care ada dua variasi yang mengandungi Ekstrak Sirih dan Ekstrak Eucalyptus. Ekstrak sirih khas untuk kawalan bau. Korang boleh dapatkan di Lazada Malaysia juga. Untuk sample, boleh dapatkan di https://www.kotex.com.my

The writer,
Tunsha Ayunie

19 comments:

  1. kotex ni tak de yang panjang kan, itulah k lily selesa sket guna yang panjang...dapat cover semua bahagian

    ReplyDelete
  2. i used to this brand and till today still using it.. nice to know they have more and more upgraded technology in helping us to reduce trouble

    ReplyDelete
  3. Kinah pun guna yang ni tapi ada wings la. Bau dia wangi. Memang selesa

    ReplyDelete
  4. i'm using this too.. good and just nice.. now i know even got anti bacteria effect.. ehehhe

    ReplyDelete
  5. Akak memang suka tuala wanita Kotex yang ni sebab ada anti bacteria..selamat diguna dan mudah dicuci kan..bau pun wangi..

    ReplyDelete
  6. Babe, kalau aku pulak, alergik dengan kotex. Kalau pakai mesti celah peha jadi naik ruam. Memang tak pernah pakai dah lepas kena

    ReplyDelete
  7. I lama tak guna Kotex ni. I guna cosway brand. But seriously this new type of Kotex ni buat I tempting nak guna ni balik.

    ReplyDelete
  8. Produk penjagaan untuk wanita yang moden sekarang ini dan pentingkan keselesaan dan juga kebersihan bagus lah sebab sekarang ni banyak produk tiruan tak bagus...

    ReplyDelete
  9. Di pasaran memang ada banyak jenis tuala wanita. Iyalah ada pelbagai jenis manusia kan, jadi kena lah ada pelbagai jenis dan fungsi pad ni. As long as dapat memberi keselesaan dan penjagaan kebersihan yang menyeluruh.

    ReplyDelete
  10. Eh sama. baru last 2 week emi cuba ni. biasanya emi guna intimate. tp haritu emergency, main rembat je yg mana ada kat kedai. not bad yg ni.

    ReplyDelete
  11. Wah Kotex keluar lagi jenis tuala wanita baru ye. Nad pernah dapat juga yang jenis sirih ni tapi belum pakai lagi. Memang wangi, and boleh control bau tak menyenangkan.

    ReplyDelete
  12. huda pun suka guna kotek natural ni, sebab bau dia best. dan paling penting ada ekstrak sirih yang boleh menutup bau haid yang mungkin boleh menganggu keselesaan kita

    ReplyDelete
  13. comelnya KOTEX ni I suka kotex sebab dia sangat senang nak dicuci I tak selesa buang pad yang berdarah darah dimana mana tempat sebab I percaya pada dunia lagi satu,, bagi dorang darah kita ni umpama pisang yang enak dimakan.. hahaha apa apa pun kotex always in my heart !

    ReplyDelete
  14. one of the brand/ product yang saya percaya. selesa je bila pakai

    ReplyDelete
  15. Baca entri ni, teringat pula cerita budak-budak di Indonesi yang ketagih & mabuk dengan tuala wanita..hehe..maybe ada something dalam tuala wanita ni kot

    ReplyDelete
  16. Akak pun pakai yg ni..selalu beli yg 35cm tu..haa puas hati..hahhaha..tali selesa la pakai ni

    ReplyDelete
  17. Haaa memang best guna tuala wanuta ni sebab memang selesa wlupun pakai dengan jangka masa panjang

    ReplyDelete
  18. Nampak kotex ni dekat pasaraya, tapi belum try lagi. Nad guna laurier..pernah guna kotex yang bungkus dia warna biru tu

    ReplyDelete
  19. heheh kak min memang guna kotex je wak..tu je yang sesuai ngan kak min kalo jenama lain mudah melelas kulit

    ReplyDelete