SENARAI LAGU MINGGU TERAKHIR GEGAR VAGANZA 2018

SENARAI LAGU MINGGU TERAKHIR GEGAR VAGANZA 2018 - Tadi kan Zamani bawa lagu teruk sangat. Sampai Tok Ram taknak komen. Lepas tu ramai netizen kecam Tok Ram. Tapi untuk persembahan kedua, tiba-tiba Zamani is back. Okay pula dia bawa lagu Di Matamu. Tok Ram tiba-tiba puji pula.

Jadi, mungkin kerana nak naikkan rating, maka Zamani dikekalkan. Maka yang tersingkir adalah Hetty Sarlene dan Forteen. Dah dijangka pun sebenarnya.

Jadi, untuk minggu terakhir, masing-masing akan dapat lagu untuk berduet dengan artis yag dipilih serta pertandingan battle antara peserta. Jom tengok lagu apa yang akan mereka nyanyikan untuk minggu terakhir ini.

SENARAI LAGU MINGGU TERAKHIR GEGAR VAGANZA 2018

SENARAI LAGU MINGGU AKHIR GEGAR VAGANZA 2018

(PERSEMBAHAN PERTAMA)

NORYN AZIZ duet AWI RAFAEL
LASKAR CINTA (DEWA 19)

AMELINA duet BOB
THE POWER OF LOVE (CELINE DION)

DIA FADILLA duet AJAI
MAKIN AKU CINTA (ANANG & KRIS DAYANTI)

MAYA duet ERNIE ZAKRI
NISAN CINTA (SITI NORDIANA & JACLYN VICTOR)

ZAMANI duet AMENG
LAGU JIWA LAGU CINTA (MAWI & M.NASIR)

BILLY ZULKARNAIN duet IDAYU
CURIGA (NING BAIZURA)

(PERSEMBAHAN KEDUA : BATTLE)

AMELINA feat. MAYA
TEMAN PENGGANTI (BLACK HANIFAH & RJ)

BILLY ZULKARNAIN feat. ZAMANI
BUNGA (ALTIMET)

DIA FADILLA feat. NORYN AZIZ
WHERE IS TEH LOVE (BLACK EYE PEAS)

The writer,
Tunsha Ayunie

No comments:

Post a Comment