PRINTCIOUS.COM : DESIGN SENDIRI HADIAH SECARA ONLINE

PRINTCIOUS.COM : DESIGN SENDIRI HADIAH SECARA ONLINE - Saya sememangnya pening untuk hadiah apa yang diberikan kepada orang yang saya sayangi. Sesungguhnya, ia selalu menjadi kader kerana ia adalah yang paling bahagia.

Tapi asyik bagi kad pun bosan juga kan? Mestilah adakala kita nak bagi hadiah yang menarik dan mempunyai sentimental value. Selalu barang yang ada sentimental value ni, orang akan hargai dan simpan sebagai kenang-kenangan.


Haa ! Untuk korang yang pening-pening tu, korang boleh je cari hadiah custom-made di PRINTCIOUS.com . Dengan menggunakan tema "Your Precious Gifts" yang bermaksud "Hadiah Berharga Anda" , Printcious.com menyediakan khidmat yang best bila korang boleh design hadiah korang sendiri mengikut citarasa korang dan boleh bagi kepada orang-orang tersayang.

Di Printcious.com juga, mereka boleh bagi cadangan hadiah apa yang korang boleh bagi pada orang yang korang sayang tu. Macam-macam ada tau ! Memang rambang mata once korang masuk website Printcious.com !


Bukan itu saja, hadiah yang dicadangkan bersesuaian dengan sesuatu majlis, contohnya kalau korang ingin memberi hadiah sempena menyambut kelahiran bayi yang baru lahir, korang boleh pilih New Baby di bahagian Gift Occasions. Suka sangat tengok koleksi baby rompers yang comel-comel dan boleh design sendiri gambar di baby rompers tu.



Design Sendiri Hadiah di PRINTCIOUS.com

Tak susah pun untuk korang design sendiri hadiah di Printcious.com. Hanya masuk ke laman sesawang Printcious.com dan login emel. Segalanya mudah, tak payah pening-pening nak fikir. Nak design pun senang sangat.

Yela, bukan selalu kita nak bagi hadiah pada yang tersayang kan? Sekali sekala bagi hadiah, tentu hati orang yang kita sayang tu jadi lebih gembira. Lebih lagi bila melihat hadiah itu tertera gambar indah yang boleh dijadikan memori mereka.


Antara Hadiah Yang Disediakan di PRINTCIOUS.com

T-shirt
➽ Mugs
➽ Kusyen
➽ Kanvas
➽ Puzzles
➽ Jubin Seramik
➽ Keychain
➽ Button Badge

Cara-Cara Untuk Membeli di PRINTCIOUS.com


Untuk membeli, perkara pertama yang korang perlu buat mestilah mendaftar. Korang boleh mendaftar dengan hanya login di Facebook. Kemudian boleh isi detail korang di bahagian MY ACCOUNT .


Bila dah selesai isi detail, korang dah boleh mula memilih barangan yang ingin dibeli. Boleh saja pilih di GIFTS, disini Printcious.com akan bagi korang idea, hadiah apa untuk diberikan, contohnya kalau untuk diberikan pada suami, klik FOR HUSBAND .


So, macam aku, aku pilih THROW PILLOWS sempena hadiah ANNIVERSARY. Seterusnya, klik pada START DESIGNING . Dah puas korang design hadiah, klik DONE dan boleh teruskan pembayaran. Mudah kan?

Kalau korang mencari hadiah yang boleh custom-made, korang wajib singgah PRINTCIOUS.com !


Sebarang INFO, boleh lawati :


 WEBSITE 



 SOCIAL MEDIA 



No comments:

Post a Comment