KFC GHOST PEPPER TWISTER KFC PEDAS GELI-GELI JE

KFC GHOST PEPPER TWISTER KFC PEDAS GELI-GELI JE - Haaa lamanya tak review makan. Haha ! Sebab aku dah lama tak tulis blog secara konsisten. Padahal awalnya kemain bercita-cita sehari nak update 3 entri.

Okay, haritu aku nampak iklan KFC Ghost Pepper Twister & Zinger. Oleh sebab adik aku cakap KFC Ghost Pepper Zinger tak sedap, aku pun malas lah nak rasa. Jadi aku beli KFC Ghost Pepper Twister. Amboiii kemain lama aku beratur demi dua ketoi Zinger you know??


Well, expectation aku tinggi la which mean, aku sangka pedas dia sampai membunuh aku. Dah nama Ghost Pepper kan? Ghost Pepper kan cili kedua terpedas di dunia. Tapi aku hampa sikit. Sobsss

RASA KFC GHOST PEPPER TWISTER

Untuk first bite, aku rasa sedap. Lepas tu aku makin tak boleh go on sebab rasa dia tak balance. Macam masin sangat dan masam sangat. The best part is, TAK PEDAS SANGAT.

Ada je rasa pedas tu macam geli-geli je. Cili padi lagi pedas kot aku rasa. Ini untuk tastebud manusia yang makan pedas. Kalau korang tak tahan pedas tu, mungkin korang cakap pedas gila dengan penuh dramatik.

Dalam balutan Twister ini ada isi ayam, tomato dan timun yang dipotong dadu  serta sos pedas. Untuk tekak aku, aku macam tak satiesfied lah. Tapi tak tahu lah bagi tekak orang lain.

Sekian review free dari aku.


2 comments:

  1. A'a betul lah .. pedas manja2 je 😃

    www.miakassim.com

    ReplyDelete
  2. Ramai orang cakap macam tu, tapi tu lah tekak lain-lain... Inshaa Allah nanti dapat merasa tapi tak tahu lah boleh buat review ke tak untuk blog sebab selalu masuk perut terus, tak sempat ambik gambar cantik-cantik 😌😌😌

    ReplyDelete