BREAKFAST SCRAMBLE EGG DENGAN CARAMALIZED ONION

BREAKFAST SCRAMBLE EGG DENGAN CARAMALIZED ONION - Alaaa status santai jelah harini. Jumaat kan? Salam 1 Rejab untuk semua. Tak lama lagi dah nak masuk Ramadhan. Berharap ada rezeki yang tidak putus untuk kita semua.

Pagi tadi aku lemau gila. Memang lately badan lemau sangat, tak tahu apasal. Staff kata mungkin BP aku drop, aku oksigen kurang. Dua-dua kemungkinan ni memang ada pada aku. BP aku memang asyik low aje. Oksigen memang sentiasalah kurang.

BREAKFAST SCRAMBLE EGG DENGAN CARAMALIZED ONION

Dalam pada aku mamai tengah melayan mimpi yang tidak begitu indah, tuan suami kejut aku, cakap dia lapar. Ok fine. Lapar dah tu nak makan apa? Haha ! Okay aku admit kadang aku kasaq gak dengan tuan suami.

Dia minta aku goreng telur je pun, nak makan dengan roti. Tapi aku tak sampai hati lah pula nak bagi makan telur goreng je. Aku buat laa sedap sikit. Scramble egg je pun uolsss.

Lepas tu teringat ada bawang holland aku suruh tuan suami beli. Haaa dah tu bawang holland tu buat apa? Aku buat caramalized je. Roti aku bakar. Haa jadi lah english simple breakfast.

The writer,
Tunsha Ayunie

Post a Comment

1 Comments

  1. simple but menyelerakan, rasa nak try le pulak, tqtqttq =)

    ReplyDelete