SANNY & JOLEEN ANTIOXIDANT SERUM : BEBAS PARABEN

SANNY & JOLEEN ANTIOXIDANT SERUM : BEBAS PARABEN

SANNY & JOLEEN ANTIOXIDANT SERUM : BEBAS PARABEN DAN NATURAL - Bila umur makin meningkat ni, hormon pun jadi tak betul. Kulit muka jadi kusam, berminyak dan naik segala rakyat jelata kaum jerawat. Dan bila kulit muka mengikut peredaran umur, mesti dah mula garis-garis halus kan? Jadi, serum amat penting untuk kita di usia sebenarnya.

Serum berfungsi untuk melambatkan penuaan. Senang kata, melambatkan garis-garis halus di muka. Di pasaran, banyak jenis serum yang dijual. Tapi aku sangat puas hati serum dari Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum, sebab ianya bebas paraben dan sesuai untuk kulit aku.

SANNY & JOLEEN ANTIOXIDANT SERUM : BEBAS PARABEN

ANTIOXIDANT SERUM DIREKA UNTUK :

🔸Mengurangkan pigmentasi
🔸Mengurangkan jerawat dan parut jerawat
🔸Mengurangkan parut

🔸Melembabkan kulit
🔸Sesuai untuk kulit yang mengalami dehidrasi
🔸Memulihkan kulit "sunburn"

🔸Merawat "stretch mark"

SANNY & JOLEEN ANTIOXIDANT SERUM : BEBAS PARABEN

YANG PERLU KORANG TAHU TENTANG ANTIOXIDANT SERUM :

🔸 Mempunyai Tocotrienol yang kaya dengan Vitamin E dan bagus untuk kulit


Tocotrienol dan tocopherols adalah 'ahli keluarga' Vitamin E. Apa yang bagus tentang Tocotrienol? Ianya terbukti 40 hingga 60 kali lebih berkesan dan kuat bertindak sebagai antioksidan, berbanding Vitamin E biasa (alpha-tocopherols).

Tocotrienol mampu membantu mencegah penuaan kulit dan meningkatkan keanjalan kulit serta mengurangkan aktiviti MMP (matrix metalloproteinases) serta berpotensi memberi kesan yang efektif dan juga melicinkan kulit.

Ianya juga berfungsi untuk mengurangkan jerawat, keradangan dan kemerahan pada kulit.

SANNY & JOLEEN ANTIOXIDANT SERUM : BEBAS PARABEN

TEKSTUR ANTIOXIDANT SERUM :

Antioxidant Serum ini menggunakan formula tidak berminyak dan sejuk di muka. Bukan itu saja, ianya juga cepat menyerap.

BAHAN DALAM ANTIOXIDANT SERUM :

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Aminomethyl Propanediol, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Yeast beta glucan, Sodium Acrylates Copolymer, Sorbitan Caprylate, Panthenol, 3-0 Ethyl Ascorbic Acid, Olea Europaea (Oilve) Fruit Oil, Lecithin, Tocotrienols, Propanediol, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate

🔸No Sodium Lauryl Sulfate
🔸No Sodium Laureth Sulfate
🔸No Paraben
🔸No Animal Derivatives
🔸No Mineral Oil
🔸No Alcohol
🔸No Harsh Detergent
🔸No Artificial Colors
🔸No EDTA
🔸No Propylene Glycol
🔸No Synthetic Fragrance

HARGA ANTIOXIDANT SERUM :

10ml : RM49
30ml : RM97

Boleh didapati di farmasi-farmasi terpilih. Sila rujuk di sini >>> http://sannyjoleen.com/stores


SANNY & JOLEEN ANTIOXIDANT SERUM : BEBAS PARABEN

PENGALAMAN MENGGUNAKAN ANTIOXIDANT SERUM :


Aku suka pakai Antioxidant Serum ni sebab ianya tidak berminyak, sejuk di muka dan yang paling syok sebab ianya cepat menyerap. Aku jenis malas nak pakai mosturiser tau, so bila pakai serum ni aku jadi rajin sebab muka aku tak berpeluh macam aku pakai mosturiser. Dan........ ianya membantu melindungi serta menyihatkan kulit aku yang kian kusam dan tua ini. 

So guys, why not korang cuba Antioxidant Serum dari Sanny & Joleen Lifestyle? Aku yakin, korang mesti suka dan puas hati. Sebab ianya semulajadi. Semua jenis kulit boleh pakai. 


SANNY&JOLEEN LIFESTYLE

WEBSITE :

INSTAGRAM :

GUNAKAN CODE 'AUNI' UNTUK MENDAPAT POTONGAN HARGA 15% UNTUK SETIAP PEMBELIAN ANTIOXIDANT SERUM BY SANNY&JOLEEN LIFESTYLE. Sah sehingga 20 May 2019.

Post a Comment

1 Comments

  1. ekin pun suka dengan serum ni sebab tak berminyak pun bila pakai..:)

    ReplyDelete