NIAT NAK FOKUS BLOGGING

Aku sebenarnya agak sedih dengan masalah Adsense aku. Rasa nak delete yang lama, dan tunggu yang baru. Sebab aku rasa hilang fokus untuk blogging bila terlalu fokus pasal Adsense. Takpelah, bagi aku, kalau ada rezeki, tak kemana. Rezeki tu Allah SWT yang bagi. Kalau aku tak boleh menjana income melalui Adsense, aku cuba cara lain.


Aku ada minta tolong rakan blogger tentang masalah Adsense aku ni. Tapi yela... aku taknak menyusahkan sesiapa dah. So, let's back to basic. Aku nak teruskan passion aku tanpa asyik memikirkan tentang income.

Bila asyik fikir pasal income, terus jadi tak seronok. Terus aku jadi manusia tamak dan rasa tak ikhlas dengan apa yang aku buat.

So, aku nak terus fokus blogging. Keep sharing apa saja yang aku lalui. One more thing, aku harap sangat badan aku sentiasa kuat dan otak aku terus fokus. Doakan aku ya :)

Auni Muthal'lib.

Post a Comment

4 Comments

  1. dulu, ekin pun ada masalah dengan adsense.. jenuh jugak lah nak godek sana sini,, tapi nasib baik sekarang dah ok..

    cuma, masa tu ada rasa nak give up jugak lah dengan blogging.. tapi disebabkan passion tu tinggi menggunung, ekin terus kan je.. hehehe.

    anyway,, keep blogging tau! kita suka penulisan awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks syiqin. Komen awak menaikkan semangat kita..

      Delete
  2. Blog illyaleya.com pun masih problem Adsense.. LeYa tak fikirkannya pun. Ade rezeki lain. Dan YES! That's true.. LeYa get income form another part and side.. Another portal, www.proparangers.com has good adsense and LeYa surely jana income dari pergi event and dropship and affiliate lain. Hehe... One more thing.. kita jangan taksub sangat... Chill je.. Ade rezeki lain nanti. Auni kuat dan pasti bileh

    ReplyDelete
  3. Tunggu ye auni. Insya allah boleh. Kita cuba cara lain nnt

    ReplyDelete