SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32

SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32

SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32 - Jarang aku nak melayan majlis anugerah. In fact dah lama pun tak melayan anugerah macam ni. Jadi, harini tiba-tiba nak melayan. So far okay lah gandingan pengacara AC Mizal dengan Elly Mazlein.

SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 32


SENARAI PEMENANG ABPBH32

Anugerah Bintang Paling Popular
Mira Filzah

Artis Baru Wanita Popular
Haneesha Hanee

Artis Baru Lelaki Popular
Adam Lee

Artis Duet/Kolaborasi Popular
Hael Husaini & Dayang Nurfaizah

Artis Versatil Popular
Janna Nick

Artis Komedi Popular
Zizan Razak

Artis Indonesia Popular
Laudya Cyntia Bella

Artis Korea Popular
BTS

Anugerah Paling Sensasi Popular
Haqiem Rusli

Anugerah Lagu Paling Boom
Haqiem Rusli

Penyampai Radio Popular
DJ Lin

Pengacara TV Popular
Siti Nordiana

Penyanyi Wanita Popular Duitnow
Siti Nordiana

Penyanyi Lelaki Popular Duitnow
Khai Bahar

Pelakon TV Wanita Popular Alha Alfa
Mira Filzah

Pelakon TV Lelaki Popular Alha Alfa
Syafiq Kyle

Pelakon Filem Wanita Popular
Mira Filzah

Pelakon Filem Lelaki Popular
Fattah Amin

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat
Raihan


Walaupun bagi aku macam tak logik je anugerah ni dari segi pencalonan, tapi perlu akur juga sebab inikan undian daripada Fans Club, jadi siapa banyak undi, dialah yng menang kan? Alaaa aku okay je, saja nak membawang. Sesiapa yang menang pun, rezeki. Dapat kereta uiii~

Tahniah Mira Filzah !
Tahniah pada semua pemenang !

Post a Comment

2 Comments

  1. ada yg layak menang..ada yang errrr...power of fans konsepnya...

    ReplyDelete
  2. A'ah la. Mcm x brape la dgn semua pemenang. Popular sebab fans besar, ekk? Bukan sebab memang popular... Seddddih!

    ReplyDelete