SHOPPING RAYA DENGAN MYRAYA CAMPAIGN PG MALL

SHOPPING RAYA DENGAN MYRAYA CAMPAIGN PG MALL - Dah nak raya, ramai je yang mula nak bershopping. Daripada korang asyik nak bersesak-sesak dekat dalam shopping mall diluar dan merbahayakan diri sendiri, apa kata kita shopping dekat PG Mall? Salah satu platform online shopping yang ada macam-macam kelebihan.


APA ITU PG MALL?

PG Mall adalah sebuah platform membeli-belah dalam talian di Malaysia, ditubuhkan pada 2017. Merupakan satu-satunya platform E-Dagang tempatan di Malaysia.

Ianya bertujuan untuk menghadirkan platform perniagaan yang boleh dipercayai untuk para peniaga untuk mempelbagaikan portfolio perniagaan mereka dari perspektif global.Pembeli PG Mall ( www.PGmall.my ) mempunyai pelbagai pilihan produk mulai dari Elektronik, Fesyen, Buku, Rumah & Kehidupan, Makanan & Minuman, Sukan & Riadah, Anak & Bayi, Kesihatan & Kecantikan, Otomotif hingga E-Voucher.

Itu serba sikit tentang PG Mall. Aku nak bagitahu ni, PG Mall sedang buat MyRaya Campaign, yang bagi manfaat pada pembeli baru dan yang sedia-ada.


MyRaya Campaign (8/5-31/5/2020)

Dah nak raya ni, mestilah nak shopping kan? Duduk saja-saja pun boleh shopping dekat PG Mall.

Untuk pengguna dan pembeli yang baru, korang akan dapat kelebihan berupa diskaun RM15 dengan berbelanja minimum RM40. Bukan sikit-sikit diskaun yang PG Mall bagi tau. Jom daftar di https://pgmall.my sekarang.Bukan saja pengguna yang baru, malah pengguna dan pembeli sedia ada juga akan mendapat kelebihan dari PG Mall.

Mereka akan dapat diskaun RM10 dengan berbelanja minimum RM60 dan juga diskaun 15% dengan berbelanja minimum RM250. Semuanya tertakluk kepada terma dan syarat. Dan oleh kerana ianya TERHAD, marilah rebut peluang ini dengan segera.PROMOSI MAYBANK QRPAY

Yang suka bershopping membeli-belah tu mesti suka ambil peluang jika ianya menguntungkan dan menjimatkan, betul tak? Dalam tawaran yang sedang dijalankan sempena PG Mall MyRaya Campaign ini, korang akan mendapat keuntungan jika membuat pembayaran menggunakan Maybank QRPay.

 Diskaun 20% dengan berbelanja minimum RM30
 2x penggunaan setiap pembeli sepanjang tempoh promosi
 Tempoh promosi : 4 Mei 2020 hingga 26 Jun 2020


Touch n Go E-wallet

Tidak dinafikan, ramai yang suka menggunakan Touch 'n Go E-Wallet ni sebagai kaedah pembayaran harian. Jika korang menggunakan Touch 'n Go E-Wallet ini di PG Mall MyRaya Campaign, korang akan dapat :

 E-Baucar tunai sehingga RM40 setiap bulan
 1 cashback setiap minggu dengan pembelian minimum RM10
 Promosi sah sehingga 28 Jun 2020

PG Mall adalah satu-satunya platform yang menerima E-Wallet sebagai kaedah pembayaran. Kalau korang berbelanja RM100, korang akan dapat cashback RM20 ! Sangat-sangat berbaloi !Berita Baik Untuk Pengguna Celcom

Berita baik untuk pengguna Celcom ! Korang akan mendapat diskaun sebanyak 20% maksimum RM20 untuk setiap pengguna. Ianya terhad kepada 500 pembelian pertama saja pada setiap bulan. Promosi sah sehingga 31 Julai 2020.Air Asia BIG Loyalty Points

Korang juga boleh membuat pembayaran sempena MyRaya Campaign ini menggunakan AirAsia Big Loyalty Points. Nikmati 2x point BIG ketika berbelanja di PG Mall. Pengguna points BIG juga dapat menghabiskan point mereka dan berbelanja di PG Mall.  Promosi sah dari 1 Mei 2020 hingga 31 Mei 2020.

For the first time aku asyik buka je laman web PG Mall ni, menarik betul produk-produk yang ada di dalam PG Mall. Apa korang nak semua ada, termasuk barang kemas! Yang pasti, banyak sangat kelebihan yang kita akan dapat.


SHOPPING DAN BERJIMAT DENGAN MYRAYA CAMPAIGN PG MALL

PG Mall ini adalah salah satu kedai shopping online yang paling ramai dikunjungi oleh rakyat Malaysia. Terlalu banyak promosi yang diadakan di PG Mall. Jangan lepaskan peluang merebut promosi MyRaya Campaign PG Mall.

Sambil kita berbelanja, sambil kita berjimat. Apapun, berbelanjalah ikut keperluan, bukan kehendak kita sendiri.
Untuk info lanjut :

Post a Comment

0 Comments