MARY KAY HONEY GLOW FINISHER , BUKAN SEKADAR SKINCARE....

MARY KAY HONEY GLOW FINISHER , BUKAN SEKADAR SKINCARE.... - Assalamualaikum wbt. First of all, dengan segala hormatnya nak perkenalkan diri. I am Mary Kay Independent Beauty Consultant. Jadi kalau ada masalah kulit sampai buat korang tension, meh sini kita buat Skin Consultation. FREE je.

So, malam yang penuh keindahan ni, BC Auni nak perkenalkan kepada korang produk LIMITED EDITION dari MARY KAY ! Kenapa LIMITED EDITION? Sebab produk ni antara produk BEST SELLING tau.

INILAH DIA RUPA HONEY GLOY FINISHER

Mungkin ada yang cakap, skincare semua sama. Janji bulan bintang tapi apapun tak ada. It's okay guys. Kakak tak janjikan awak bulan dan bintang, Kakak janjikan awak akan glowing je.

Biasanya, kalau pakai make-up, kita mesti mengidam nak shining-shining glowing kan? Tapi puas tempek itu ini tak glowing juga. Nah ! Cuba Honey Glow Finisher. Sebab after-effect dia akan buat korang kagum.

Ok, sebelum nak cuba, jom kita tengok Key Ingredient dia dulu. 


HONEY GLOW FINISHER KEY INGREDIENT

EXTRAK MADU :
Berfungsi sebagai peransang kolagen, anti-oksidan dan anti-ransangan

EXTRAK BUNGA PAEONIA LACTIFLORA :
Berfungsi untuk mencerahkan kulit dan melindungi kulit dari cahaya UV

NIACINAMID :
Sejenis Vitamin B yang  sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif

ADENOSINE :
Merupakan ejen pemulihan  dan penyejuk kulit, seterusnya  Adenosine merupakan salah satu bahan anti-penuaan

Haaaa dah baca KEY INGREDIENT dia? Memang  superb kan?

Sebenarnya, MARY KAY HONEY GLOW FINISHER BUKANLAH SEKADAR SKINCARE, ianya juga merupakan SUNSCREEN !

Biasanya kalau kita pakai Sunscreen, kita akan rasa melekit-lekit dan tidak selesa kan? Tapi Honey Glow Finisher ni lain sangat tau, sebab dia absorb disamping bagi kulit muka korang lembut dan glowing tanpa rasa melekit.



KEBAIKAN HONEY GLOW FINISHER

● Memberikan kesan glowing secara natural
● Mencerahkan secara natural
● Kulit muka nampak lebih menyerlah
● Kulit akan rasa lembut
● Tahan lama
● Mempunyai perlindungan UV
● Boleh dijadikan make-up base
● Tahan sehingga lebih 5 bulan

FEEDBACK HONEY GLOW FINISHER



GLASS SKIN SELEPAS PAKAI HONEY GLOW FINISHER


Disebabkan Honey Glow Finisher ni Limited Edition, so memang stok agak limited. Kalau out of stock, memang lambat nak tunggu stok sampai. Sebab Mary Kay tak ada kedai. Kita tunggu dari kilang nun di Dallas US sana.

Bila stock sampai, that's mean memang stok fresh dari US. Kalau rasa tiba-tiba nak jadi glowing secara tak sengaja, boleh bagitahu Kak Auni korang ni ya. Kakak book order korang dulu with all my pleasure. Wah~ gitu !

Last but not least, sesiapa yang ada skin concern or skin problem and really need help, Kak Auni sedia membantu korang. Tak payah bayar pun.

I will suggest the best product based on your skin type and problem. 

Love,
Auni Muthal'lib
Independent Beauty Consultant

Post a Comment

0 Comments