VIRTUAL SKIN ANALYZER, APLIKASI KHAS UNTUK SEMAK MASALAH KULIT WAJAH

VIRTUAL SKIN ANALYZER, APLIKASI KHAS UNTUK SEMAK MASALAH KULIT WAJAH - Assalamualaikum wbt. It's a long way journey sebenarnya I rasa since I dalam Mary Kay. Banyak challenge untuk I yang sakit ni. Sebab I tak banyak masa untuk fokus, plus, I kena handle my husband yang sakit juga.

Sejak Covid-19 melanda dunia ni, nak buat apapun susah kan? Nak jumpa orang semua pun susah. Tapi takpe, semua untuk kebaikan bersama. Jom sama-sama doakan dunia kita bebas dari Covid-19 ni. Moga yang baik-baik juga Allah SWT kurniakan pada kita rakyat marhaen yang sedang mencari rezeki. Aamin aamin Ya Rabbal Aa'lamin.


VIRTUAL SKIN ANALYZER

Dalam Mary Kay, kita ada Skin Analyzer tau. Before launching new Virtual Skin Analyzer ni, Mary Kay dah buat market research tau. So, nak check skin type and skin problem, boleh dengan DUA CARA. Secara Virtual atau Face to Face.

Memandangkan Covid-19 sedang melanda dunia, Mary Kay mengambil inisiatif lain dengan melancarkan Virtual Skin Analyzer melalui telefon bimbit.

Ini membolehkan customer mengetahui keadaan kulit mereka walaupun tidak berjumpa dengan Beauty Consultant. Best kan? Segalanya di hujung jari !


Macam-macam tau kita boleh tahu tentang skin kita melalui Virtual Skin Analyzer ni. Kalau ada masalah kedutan, jerawat, blackhead, jeragat, kulit sensitif, mostly Virtual Skin Analyzer dapat detect.

APA BEZA DEVICE ANALYSIS DAN PHONE ANALYSIS?

Bezanya, dengan menggunakan Virtual (PHONE ANALYSIS), gambaran keputusan akan melalui 8 Dimensi, manakala Face to Face (DEVICE ANALYSIS), korang akan dapat gambaran keputusan 12 Dimensi.

And sebagai Beauty Consultant, kami sangat bertanggungjawab untuk guide korang melakukan analysis ni. Kalau korang tak pasti, kami ada untuk guide korang mendapatkan kulit sihat dan cantik.

Macam mana nak buat Virtual Skin Analysis ni?

Senang je uolsss . Just click link di pautan ini ---> https://s.mkbit.io/zcHV

FREE je tau. So korang boleh have fun menggunakan Virtual Skin Analyzer ni. Anything, sincerely I will help you.

Love,
Auni Muthal'lib

Post a Comment

1 Comments