RAMAI MINTA AKU MENULIS KEMBALI

RAMAI MINTA AKU MENULIS KEMBALI - Assalamualaikum wbt. Aku dah lama sangat tak menulis. Jari memang kaku nak menaip. Tapi aku cuba.

Haritu borak dengan kawan aku Mia. Aku bagitahu yang aku sedih sangat dengan diri aku. Semua benda yang aku buat nampak macam tak jadi. Aku hilang fokus agak teruk. Sampai aku dah jadi lost. Apa yang aku nak sebenarnya?


Menulis ni sebenarnya minat aku. Ramai nampak benda ni. Dari zaman aku kecil, menulis adalah perkara yang aku minat. Tapi perkara ni see-saw untuk aku. Tiba-tiba aku jadi bosan sangat dengan apa yang aku minat, apa yang aku ingin buat.

Aku NAK COME BACK dengan semua yang aku minat. PLEASE DOAKAN AKU !!!

Love, 
Auni Muthal'lib

Post a Comment

1 Comments